Marit Solum Smaaskjær
Marit Solum Smaaskjær

Stipendustilling 2018, Buskerud Kunstsenter

Forstørr bilde

Roten ”Frafall” finner du på vei opp til Vardåsen, Røysjømarka. Landskapet er preget av en hard vinter med mye snø, mange trær har endt sine dager. Noe faller fra og annet dukker opp. Som her trollet ”Frafall”.
Tittel: Frafall
Format: 120x100cm
Teknikk: Gråblyanter på ubehandlet lerret

Velkommen til utstillingsåpning av årets Stipendutstilling onsdag 13. juni klokken 18. Åpning ved kunstner og styreleder på Buskerud Kunstsenter Angela Barco-Baron.
Med støtte fra Bildende Kunstnerens Hjelpefond, arrangeres det igjen Stipendutstilling på Buskerud Kunstsenter! Billedkunstnere og kunsthåndverkere fra Buskerud deltar på stor gruppeutstilling denne sommeren. Utstillingen er et forsøk på å vise tendenser i kunstnermiljøet i Buskerud. Fem kunstnere vil motta produksjonsstipender på kr. 20 000. Vinnerne blir annonsert på utstillingsåpningen.
Hjemmeside: http://www.kibkunst.no/

Jeg deltar med verket "Frafall". Roten ”Frafall” finner du på vei opp til Vardåsen, Røysjømarka. Landskapet er preget av en hard vinter med mye snø, mange trær har endt sine dager. Noe faller fra og annet dukker opp. Som her trollet ”Frafall”.

Tittel: Frafall
Format: 120x100cm
Teknikk: Gråblyanter på ubehandlet lerret

Marit Solum Smaaskjær
Kniveåsen Terrasse 49, 3036 Drammen
Mobil 41040288
 Paint - Draw - Teach - Art